USI DE GARAJ TIP RULOU

USI DE GARAJ TIP RULOU USI DE GARAJ TIP RULOU

Usile de garaj sunt produse care se pot monta atat in interiorul garajului dumneavoastra cat si in exteriorul acestuia. Montarea se poate face in exteriorul golului, in golul constructiei, (in aceste cazuri este necesara caseta) sau in spatele golului (nu necesita caseta).

Usile de garaj tip rulou sunt eficiente si fiabile in conditii de folosire intense si prezinta posibilitatea de a fi manevrate manual sau electric. Sistemul de actionare, electric permite deschiderea si inchiderea lor, printr-o simpla apasare pe buton, prevazute cu protectie, care la intalnirea obstacolelor opreste inchiderea. Sistemul electric poate sa fie prevazut cu un dispozitiv care sa permita actionarea manuala a acestor usi de garaj si in cazul in care alimentarea cu energie electrica nu este disponibila.

Securitatea este mult sporita datorita rezistentei mecanice deosebite a materialului. Este prevazuta cu sisteme de blocare care nu permit ridicarea manuala (fortata), din exterior a intregii usi de garaj. Poate fi prevazut cu sisteme de blocare speciale antiefractie, cu butuc cu cheie.Ghidajele acestor usi de garaj sunt realizate din aluminiu extrudat, deosebit de rezistent la fortare.

Lamelele sunt din aluminiu injectat cu poliuretan de mare densitate.

DOTARI:

  • comanda manuala, pentru situatia in care sursa de curent este oprita
  • frana de inertie pentru siguranta si protectie
  • fiabile si silentioase, zgomot redus in timpul actionarii
  • timp de deschidere – inchidere confortabil, aproximativ 10 sec.
  • dotarile optionale pentru usa de garaj:
  • centrala cu actionare telecomandata pentru deschiderea de la distanta;
  • senzor infrarosu pentru prezenta obstacolelor in zona de actionare a usii;
  • avertizor optic pentru semnalizarea inchiderii si deschiderii usii de garaj.
  • culorile disponibile permanent sunt alb, gri, maro sau orice alta culoare ral sau imitatie de lemn.

Intretinere deosebit de usoara, datorita materialului folosit.Toate elementele usii de garaj realizate din aluminiu sunt vopsite prin procedee speciale (electrochimice), deci ofera rezistenta in timp.
Lamelele de aerisire asigura mentinerea unui climat optim in interiorul garajului, permitand eliminarea noxelor, asigurarea unui nivel de umiditate corespunzator.

Montajul nu este foarte greu si se realizeaza in cateva ore.