JALUZELE VERTICALE

jaluzele verticale    Jaluzele Verticale

Jaluzelele verticale reprezinta o modalitate practica si deosebit de eleganta de protectie împotriva lumininii naturale si de pastrare a initmitatii caminului sau spatiilor interioare comerciale si de birouri.
Jaluzelele verticale reprezinta modul cel mai simplu de acoperire a unei ferestre si cel mai usor de utilizat fiind folosite in general pentru spatii vitrate mari.
Jaluzelele verticale sunt realizate într-o mare diversitate de modele si de culori si textura oferind posibilitatea utilizarii lor în spatii dintre cele mai diferite: locuinte, birouri, scoli, clinici medicale, spitale etc.

De asemenea modalitatea de concepere a mecanismului de închidere / deschidere ofera posibilitatea controlarii cantitatii de lumina care patrunde în încapere într-un mod extrem de facil.

Un alt avantaj al jaluezelelor verticale este acela ca, datorita materialului din care sunt confectionate, acestea sunt foarte usor de întretinut. Ele pot fi curatate fie prin îndepartarea prafului cu ajutorul unui pamptuf si stergerea cu o laveta umeda, fie prin spalarea manuala la o temperatura de 40 C. Datorita calitatilor multiple pe care le au – multitudinea de modele si culori, fiabilitate foarte mare, usurinta montajului, accesibilitatea pretului – jaluezelele verticale reprezinta elemente de design interior extrem de importante, contribuind decisiv la întregul aspect al spatiilor interioare.

Instructiuni de utilizare si întretinere a jaluzelelor verticale

Snurul cu bilute este folosit pentru baleajul pânzelor iar cel simplu pentru plierea jaluzelelor. Este recomandat plierea jaluzelelor verticale doar în momentul în care pânzele sunt perpendiculare pe geam. Este recomandata actionarea snururilor doar din pozitia în care acestea atârna.

Pentru întretinerea lor este recomandat în cazul murdaririi lor folosirea unui burete umed sau spalarea lor cu un detergent lichid fara frecare, stoarcere sau calcare (uscarea lor se face montându-le inapoi pe sina).

ROLETE TEXTILE

Rolete textile           Rolete textile

Rolete Elite

Roletele textile adauga stil si personalitate interiorului cladirilor, reprezentând o solutie simpla si economica pentru decorarea acestuia, în anumite situatii putând înlocui jaluzelele verticale. Roletele textile creaza intimitate pe tot parcursul zilei fiind un element decorativ si în acelasi timp functional al spatiilor interioare. Atunci când se doreste pot fi strânse cu usurinta în partea de sus a ferestrei oferind panorama exterioara.

Roletele textile se pot folosi atât în spatiile pentru birouri cât si în cele rezidentiale, juxtapunerea de lumina – culori – texturi conferind personalitate si confort interiorului. Mecanismul lor de actionare permite oprirea roletei în orice pozitie, reglându-se astfel cantitatea de lumina ce patrunde în interior.

Un model mai deosebit este acela cauciucat pe partea din spate, oferind o protectie mai buna impotriva razelor solare.  Prin urmare roleta cu material Stella face întuneric  în spatiul interior atunci când este desfasurata. Se recomanda folosirea modelelor cauciucate în spatiile cu umiditate ridicata, cum ar fi baia sau bucataria.

Prin varietatea de culori si modele în care sunt disponibile, cu siguranta roletele textile vor conferi stil si frumusete spatiilor interioare pe care decorati.

Principalele avantaje ale roletelor textile

  • grad de opacitate ridicat protejând spatiile interioare de lumina solara si de privirile indiscrete
  • reprezinta un element modern pentru ferestre si sunt usor de montat si de întretinut
  • roletele textile sunt disponibile într-o gama foarte variata de modele si texturi pe care le puteti vedea si comanda in showroomul nostru.

Roletele sunt de doua feluri: simple sau cu caseta si ghidaj, caseta montându-se în partea superioara a tâmplariei. Caseta este din aluminiu si este disponibila în culorile alb, maro, stejar, auriu, mahon sau nuc. Principala functie a casetei este de a îmbraca tamburul pe care ruleaza ruloul oferindu-i o protectie mai buna. Ghidajele roletei sunt de asemenea din aluminiu si au aceeasi culoare cu caseta.

JALUZELE ORIZONTALE

jaluzele orizontale    jaluzele-orizonatele-aluminiu

Jaluzelele orizontale din aluminiu ocupa un loc important în amenajarea cu stil a unui interior modern, oferind protectie împotriva caldurii si, în acelasi timp, permit reglarea fluxului de lumina prin orientarea suprafetei lamelelor.
Firma noastra va pune la dispozitie o mare diversitate de culori pentru jaluzelele orizontale, acest produs fiind unul dintre cele mai solicitate pentru umbrirea interioara. Jaluzelele orizontale, pe lânga aspectul elegant ce-l confera interiorului, asigura atât protectia solara cât si protectie vizuala împotriva privirilor indiscrete.
Jaluzele orizontale realizate cu aluminiu de import, sunt de o calitate exceptionala asigurând un finisaj complet pentru lucrarile de amenajari interioare.
Pentru ferestrele din PVC si euroferestre, au fost concepute în mod special Jaluzelele ISSO din aluminiu care se evidentiaza prin designul lor deosebit si prin durata de utilizare îndelungata. Acest tip de jaluzele a fost astfel proiectat încât sa se integreze perfect cu fereastra pe care este montata.
Jaluzelele orizontale au un mecanism de actionare care le confera usurinta în utilizare. Sunt disponibile mecanisme de actionare cu snur sau bagheta. Lamelele din care sunt produse jaluzelele orizontale sunt realizate din banda de aluminiu de 24 mm latime.

ROLETE DAY & NIGHT

jaluzele-day-night      jaluzele-day-night2

Rulourile Day & Night sunt rulouri textile cu anumite particularitati în ceea ce priveste aspectul si functionalitatea lor, în cadrul amenajarii spatiilor interioare.

Sistemul pe care ruleaza este practic identic cu cel al roletelor simple, diferenta constând în aceea ca pânza este dublata si are o structura în care fâsiile opace alterneaza cu cele transparente. Aceasta se desfasoara în doua planuri paralele, putându-se astfel regla cantitatea de lumina prin suprapunerea secventiala a stratului transparent cu cel opac. Numai la noi in showroomul nostru puteti admira si descoperi toate culorile si modul de actionare al acestora.

Rulourile Day & Night sunt actionate manual prin intermediul unui lantisor cu bile care permite oprirea în orice pozitie intermediara.

Întretinerea rulourilor Day & Night este deosebit de usoara, realizându-se prin îndepartarea prafului depus pe material cu ajutorul unei perii sau pamatuf, iar atunci când este necesar, dupa îndepartarea prafului, se poate proceda la o spalare cu un burete înmuiat într-un pic de detergent lichid.