Va oferim cele mai bune servicii de ofertare, consiliere tehnica si montaj profesional cu profile de clasa A si B.
Va recomandam brandul Rehau care are o gama variata de profile. Acestea sunt clasa A si  va putem face oferta potrivita necesara inlocuirii tamplariei dvs, vechi, inchidere de balcon, compartimentare, sau orice alta lucrare din profile PVC echipate cu geam termopan, tripan sau panel cu grosimi de pana la 50mm.

Mai jos va oferim o scurta descriere a profilelor si datele lor tehnice. Deasemeni avem o gama variata de culori atat standard cat si atipice. Va stam la dispozitie cu placere si dorinta de a va servi in mod profesional.

FERESTRE SI USI, CUPLAJE SI BALCOANE, INCHIDERI PERIMETRALE DE ORICE FEL, NUMAI CU PROFILELE NR 1 DE TAMPLARIE PVC DE TERMOPANE DIN TARA : REHAU

Acesta este de mai multe feluri: simple, in doua foi despartite cu o bagheta de aluminiu, sau in trei foi de sticla intre care exista doua baghete de aluminiu umplute cu silicagel care au rolul de a absorbi umiditatea si pastrarea unui mediu uscat in interiorul geamului termopan. Sticla poate fi desemeni clara ( float ), low emision, four seasons sau reflexiva. Pentru mai multe detalii va invitam in magazinul nostru de prezentare din str. Avrig nr 33 unde avem si mostre.

Sticla low-E este o sticla monolitica cu un strat de oxizi metalici depus printr-un procedeu electromagnetic pe una din suprafetele geamului float. Geamul Low E  poate fi utilizat doar pentru geamuri termoizolante, cu stratul orientat intotdeauna spre interiorul geamului pentru a se evita deteriorarea sa.

Folosirea sticlei LowE ridica substantial proprietatile termoizolante ale geamului, reducind transferul termic (se reduc pierderile de caldura iarna si acumularile de caldura in timpul verii), permitand in acelasi timp un inalt grad de transmisie luminoasa in interior.

Sticla reflexiva are  calitatea de a reflecta radiatiile infrarosii sau UV. Aceasta este obtinuta prin aplicarea unei pelicule de oxizi metalici pe suprafata ei, stratul de oxizi putand fi aplicat atat pe sticla clara cat si pe sticla colorata in masa. Pelicula de oxizi este foarte rezistenta si stabila si in functie de orientarea acesteia, se poate obtine un efect de ”culoare,”sau de ”oglinda”.

Pentru a va ajuta sa faceti o alegere corecta a profilelor de tamplarie PVC pentru casa dvs. va prezentam gama de profile REHAU cu cateva caracteristici tehnice esentiale:

Rehau EURO DESIGN 70 (5 camere)

Rehau EURO DESIGN 70 - 5 camere   Rehau euro design 70 Schita

Cu acest tip de ferestre, casa dvs va fi mai bine izolata termic, scazand in mod cert consumul energetic, prin marirea perfomantei de izolare cu exteriorul.Caracteristici tehnice: 5 camere de izolare termica, coeficient de transfer termic Uf 1.3W/mpK , latime profil 70 mm, clasa izolare fonica 4, grosimea pertilor 4mm, suporta pachet de sticla 24 – 40mm, protectie antiefractie, cu feronerie ROTO sau GU si o gama larga de culori prin caserare.

Rehau Briliant Design (5 camere) – Calitate Premium

Rehau-BRILLANT-DESIGNBarrier 70b

Izolatia termica excelenta a ferestrelor Rehau Briliant -Design asigura un climat placut locuintei ,chiar si atunci cand afara este furtuna sau ninge.Datorita adancimii constructive de 70 mm ,si a etansarii cu doua garnituri,  Rehau Briliant- Design tine la distanta frigul ,curentul ,praful si umezeala. In plus ,cele cinci camere de aer din componenta profilelor, actioneaza ca o puternica bariera  intre temperaturile exterioare joase  si spatiile interioare incalzite. Caracteristici tehnice: Coeficient de izolare termica Uf 1.2W/mpK, clasa de izolare fonica 5, grosime pereti camere 3mm, grosime profil 70mm, 2 randuri de garnituri, feronerie ROTO sau GU optional cu ventilare. Suporta pachet de sticla de 2 sau 3 foi cu grosimi de 24 sau 32 sau 42 mm. Aspectul elegant este conferit de canatul rotund,cu un grad ridicat de stralucire datorita formulei pentru suprafete HDF ,(high definition finishing), fiind totodata usor de intretinut.

Rehau SYNEGO 80+ (6 camere)

Rehau-SYNEGO-80+  Synego nuc cu sprosuri

Synego stejar auriu     Barrier 80+

Reprezinta cea mai inalta treapta de calitate atinsa vreodata de clasicele usi si ferestre din PVC, asigurand o performanta superioara a calitatii si o izolare termica cu pana la 50% mai ridicata. Acest profil are 7 camere de izolare termica si optional poate avea trei randuri de garnituri (MD) ce asigura o etansare impecabila. Echipat cu un pachet de sticla de 51 mm, zgomotul poate fi redus de pana la 22 de ori. Ferestrele SYNEGO au o rezistenta mecenica sporita si o izolare termica superioara atingand coeficientul Uf = 0.94W/mpK, pentru varianta cu garnitura mediana.

ALEGEREA CORECTA A PROFILELOR DE TAMPLARIE PVC

Se face functie de mediul, climatul sau alti factori ce impun folosirea profilelor REHAU cu 3 pana la 7 camere de izolare termica, de clasa A sau B, dar si de buget bineinteles. Cu cat profilele au mai multe camere dar si cu cat acestea sunt mai late, cu atat capacitatea lor de izolare termica masurata cu coeficientul de transfer de caldura Uf este mai mare,  width>Uf (W/mpK).Desigur sunt multe de spus despre profilele REHAU dar sa ne rezumam la esential. Nu in ultimul rand, pachetul de sticla joaca un rol foarte important, intrucat aceasta reprezinta cam 90% din suprafata tamplariei, de aceea este foarte importanta:

ALEGEREA CORECTA A PACHETULUI DE STICLA

Se face functie de izolarea termica, fonica, a radiatiilor si razelor UV, iar sticla poate fi colorata in masa, reflexiva, antiefractie, decorativa cu sprosuri sau gravura. Sticla tampariei MI PLAST este SAINT -GOBAIN si poate fi in pachet de doua sau trei foi, (tripan). Calitatea pachetelor de sticla este data de tipul sticlei Low-E sau 4S (four seasons), materialele de sigilare speciale, de bagheta in rama continua sau bagheta termica, (rar intalnita la alte firme) si de silicagelul din aceasta, dar si optional de gazul inert (argon sau kripton) dintre foile acestora care creste capacitatea de izolare termica.

Synego usa interior
Synego usa interior