PRETURI PLASE DE INSECTE

Plase de insecte pe balamale din aluminiu culoare:

IMG_0915-e1425455826439

1. standard alb /maro – 70 de lei /buc cu montaj

2. imitatie lemn  – 90 lei / buc cu montaj.

Plase tip rulou culoare alb -maro -imitatie de lemn 60 euro /mp  cu montaj.

plase7

57-Zeta-2

 

 

 

 

Plase tip plisse cu un canat preturi incepand de la 90 euro / mp culoare standard alb/ maro.

CUM SA NE MASURAM PLASELE DE INSECTE CORECT?

Plasele de insecte, indiferent de modelul ales se masoara ,luand latimea si inaltimea golului ferestrei conform imaginii alaturate.In acest fel va puteti masura dimensiunile geamului pentru a obtine oferta de pret pentru plasele dorite.

plase-balama-si-tip-rulou2

Nu este necesar ca masurile luate de dumneavoastra pentru plase de insecte sa fie 100% corecte. Masuratorile  exacte ale plaselor anti-insecte se vor efectua numai de catre colegii nostri – ce vor tine cont de tipul de plase alese ,respectiv plase de insecte pe balamale,plase de insecte tip rulou sau plase de insecte tip plisse si adancimea glafului acolo unde este cazul.

 

STICLA

Alegerea sticlei potrivite influenteaza decisiv calitatea ferestrelor.

Sticla este cea care asigura : – protectie termica

-protectie solara

-protectie fonica

Pachete de sticla utilizate :- sticla simpla (o foaie )

-sticla termopan (2 foi de sticla despartite de o bagheta)

-tripan (trei foi de sticla despartite de 2 baghete)

Cu cat numarul de foi de sticla este mai mare cu atat coeficientul de protectie termica este mai bun.Pentru o protectie fonica si Citeste tot articolul

GLAFURI

                Glafurile -elemente importante ale tamplariei

Atat la interior cat si la exterior acestea au in primul rand rol estetic ,intregind o fereastra ,dar si rol functional de protejare a peretelui.Glafurile pentru interior  sunt cele din pvc acoperite cu invelis HPVC (placa structurata celulara) si prezinta rezistenta la impact si zgarieturi.Glafurile de exterior sunt din aluminiu si au rol in a proteja peretele de fatada al cladirii in zona ferestrei impotriva inghetului,a murdariei si a patrunderii apei.Glafurile exterioare se monteaza sub toc pe un solbanc (pe un profil de inaltare ) daca se pun odata cu tamplaria sau direct pe toc daca se monteaza anterior.

Citeste tot articolul

CONDENSUL

Condensul – eterna  problema a ferestrelor din pvccondensvorming-640-640_teyeq

Condensul este procesul fizic prin care vaporii sau un gaz se transforma in lichid.Daca temperatura sticlei scade ,vaporii de aer se transforma in picaturi de apa pe suprafata acelui obiect.

Condensul apare acolo unde exista un nivel ridicat de umiditate care in contact cu temperatura scazuta din exterior duce la racirea sticlei din interior,astfel aparand condensul.

Pentru a diminua condensul este nevoie de o buna incalzire si ventilatie a intregii incaperi.Deasemenea o alta metoda este alegerea unei sticle eficiente energetic cu emisivitate redusa Low-e sau 4 Seasons , care face ca pierderile de caldura prin aerul dintre foile de sticla sa fie mai mici,Citeste tot articolul

Alegerea profilelor

Cum ne alegem termopanele? Prin ce se face diferenta?

  • Profilele din pvc in primul rand sunt impartite dupa numarul de camere:3, 4.5, 6 insa,cel mai important factor de care trebuie sa tinem cont este adancimea constructiva a profilului.
  • Profilele cu 3 si 4 camere au o adancime de montaj de 60 mm.
  • Profilele cu 5 si 6 camere au o adancime de montaj de 70 mm.

Grosimea peretelui exterior -un alt factor principal ,imparte profilele pvc in mai multe clase:

  • clasa A – grosime exterioara a peretelui de minim 3 mm (este cel mai eficient si este recomandat pentru conditii de temperatura scazute pe timpul iernii).
  • clasa B – grosime exterioara de 2.8 mm
  • clasa C – fara nici un fel de cerinta -se recomanda in zone cu clima calda)

Citeste tot articolul