Plase insecte tip balamale

plase-insecte plase-insecte

Plasele sunt fixate pe un cadru din aluminiu prevăzut cu balamale pivotante permitand oscilarea batanta in exteriorul geamului. Fixarea se face cu un sistem de inchidere click actionat din interior prin intermediul unui maner scoica, In sezonul rece, plasa tip cadru poate fi demontata cu usurinta si spalata cu apa si sapun sau  dtergent obisnuit apoi introdusa  in balamalele fixate deja in toc.

Acestea  asigura un schimb permanent de aer intre interior si exterior si o ventilatie suficienta a camerei.

Plasele tip rulou sunt construite cu caseta si ghidajele din aluminiu. Plasa este din fibra de sticla, neinflamabila, rezistenta la intemperii si actiunea razelor solare.

Plase insecte tip rulou

plase-tantari-tip-rulou

Actionarea este facilitata de arcuri asezate intr-un tambur aflat in caseta superioara a casteia, ridicarea si coborarea se fac astfel foarte usor, prin tragerea snurului de actionare. Pe timpul sezonului rece plasa poate fi ridicata in caseta, nefiind astfel necesara indepartarea sa de la fereastra. Ghidajele si caseta sunt astfel concepute incat nu afecteaza in niciun fel estetica tamplariei mai ales daca sunt vopsite la aceeasi culoare.

Plasa tip plisse

plase insecte plisse plase insecte plisse

Plasele plisse sunt cele mai noi si mai moderne modele de pe piata romaneasca.Aceste plase pot fi confectionate la dimensiuni mai mari decat cele obisnuite, pana la 3200 mm latime si 2400 mm inaltime .Ele pot fi actionate atat pe verticala cat si pe orizontala .Nu sunt pretentioase la intretinere,  si confera o mai mare siguranta in exploatare, fiabilitate si usurinta in actionare. Rama plaselor plisse este confectionata din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic si este disponibila in doua culori standard alb si maro. La cerere se poate comanda vopsirea in orie culoare.